חמאת קנאביס

חמאת קנאביס

חמאת קנאביס (או “חמאה ירוקה) , היא חמאה אשר עברה תהליך של בישול איטי בטמפרטורה נמוכה ביחד עם תפרחות קנאביס על מנת לשחרר את הטרפנים והקנבינואידים הטמונים בצמח הקנאביס אל החמאה, ובהמשך סוננה משאריות פרחי הקנאביס לקבלת חמאת קנאביס.

לחמאת הקנאביס מספר שימושים אך היא משמשת בעיקר לתחום האפייה, הבישול, והפקת  המוצרים האכילים (בראוניס, מרקים, רטבים ומאפים שונים).

ישנן דרכים שונות להכין את חמאת הקנאביס, אלה מתייחסות לכמויות, זמני חימום, זמני צינון וטיפול בקנאביס עצמו. יש הטוענים שחימום הקנאביס בתנור לפני המסתו עם החמאה יזרז את התהליך ויביא אל השיא את שחרור ה-THC.

את המתכון המפורט להכנת חמאת קנאביס עשירה, טעימה וחזקה אפשר לקרוא כאן, 

אצלינו בCanndex.

השאר את התגובה שלך